Da li biste isprobali beauty tretman vinom?

od Imaginarijum 0

Za sve nas koji volimo da s vremena na vrijeme priuštimo sebi uživanje u čaši vina, wellness tretman zasnovan na blagotvornim efektima ovog crvenog božanskog napitka zaista zvuči kao genijalna ideja i nešto što bismo bez dvoumljenja odmah isprobali!
 
 
Šta zaista predstavlja terapija vinom i šta je čini tako posebnom? Ukratko, vinoterapija je praksa u kojoj se nusproizvodi od vina (grožđane semenke, kora i loza) trljaju na kožu u cilju liječenja i njege, imajući u vidu činjenicu da grožđe sadrži antioksidantske sastojke koji produžavaju život, aktivno se bore protiv slobodnih radikala, istovremeno obnavljajući ćelije i podstičući kožu da proizvodi dovoljnu količinu kolagena. Nakon ove uvodne beauty rutine, slijedi jednočasovni boravak u bazenu ispunjenom mješavinom vode i jakog crvenog vina, koji, oni koji su imali prilike da isprobaju jedinstveni wine tretman, opisuju kao aromatično, prijatno i nadasve opuštajuće iskustvo.
 
 
Iz dana u dan, sve je veći broj spa i beauty centara koji su u svoju ponudu uključili vinoterapiju isprativši na taj način neke od najsvježijih wellness trendova današnjice, no ukoliko u vašem najbližem okruženju još uvijek ne postoji ovakav tip usluge, vrijeme je da kozmetičkom centru u koji redovno odlazite predložite novu biznis ideju, ili ako ništa drugo, u svoju toplu kupku već večeras naspete bocu ili dvije vašeg omiljenog Caberneta!
 
 
 Ana Končar

Share This: