LG Styler uređaji su spoj vještačke inteligencije i premium dizajna!

od Imaginarijum 0

LG Electronics (LG) će predstaviti napredne modele svog revolucionarnog sistema za brigu o odjeći Styler na sajmu IFA 2018.

I Styler ThinQ i Styler Mirrored Glass Door posjeduju jedinstvene karakteristike kojima se olakšava upotreba i postiže viši nivo čistoće, higijene i elegancije odeće. Korisnici mogu da kontrolišu Styler ThinQ pomoću glasovnih komandi, dok Styler Mirrored Glass Door obezbjeđuje maksimalnu funkcionalnost kod kuće.

Novi LG Styler ThinQi LG Styler Mirrored Glass Door posjeduju visoke performanse i naprednu tehnologiju prvobitnog Styler-a. Sa TrueSteam™-om, novi modeli Styler-a nastavljaju da obezbjeđuju čistoću i higijenu odjeće eliminacijom preko 99,9 odsto bacila i bakterija na standardnoj odjeći.*Pokretna vješalica za odjeću bukvalno sa odeće stresa manje nabore i neprijatne mirise, dok funkcija Pants Crease Careotklanja nabore na pantalonama i ostavlja savršenu crtu duž svake nogavice. Zahvaljujući funkciji Gentle Dry, Styler brže i nježnije suši osjetljive tkanine.
 Sa ekskluzivnom LG platformom vještačke inteligencije DeepThinQ, Styler ThinQ omogućava viši stepen kontrole putem glasovnih komandi. Dovoljno je da kažete: „Hi LG” da biste aktivirali Styler. Pomoću glasa, korisnici mogu da pale i gase LG Styler ThinQ, odaberu i otpočnu ciklus čišćenja, provjere da li postoje problemi i čak dobiju preporuku koji je ciklus najbolji.

LG Styler Mirrored Glass Doordobro se slaže sa bilo kojim kućnim dekorom s obzirom na vrhunski dizajn, visok stepen funkcionalnosti i optimalnu efikasnost. Ovaj atraktivni proizvod posjeduje praktična reflektujuća vrata zahvaljujući kojima se slaže sa bilo kojim nameštajem i prostorijom, uz istu veliku snagu čišćenja kao i Styler ThinQ.

LG je ponosan lider u uvođenju novih tehnologija u brizi o odjeći pomoću proizvoda kao što je Styler, koji je opremljen naprednim osnovnim tehnologijama koje je LGprvi razvio,” izjavio je Song Dae-hjun, predsjednik kompanije LG Electronics and Home Appliance & Air Solution. „LG će nastaviti da radi na unaprijeđenju praktičnosti svojih proizvoda i da realizuje cjelovita lifestyle rješenja sa novim funkcijama i tehnologijama”.

Posjetioci štanda LG-ja na sajmu IFA u Messe Berlinu, od 31. avgusta do 5. septembra, imaće priliku da lično vide prošireni asortiman proizvoda Styler ali i drugih inovacija namijenjenih domu.

 

 

Share This: