Radisson Collection: ovaj beogradski hotel je definicija rafiniranog dizajna i vrhunske usluge!

od Imaginarijum 0

Jedan od najprestižnijih beogradskih hotela Radisson Blu Old Mill prošlog mjeseca zvanično se pridružio ekskluzivnom brendu Radisson Collection, a ubuduće će poslovati pod novim imenom Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade u okviru hotelske grupacije Radisson Hotel Group.

Radisson Collection hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmjerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete kao i Fitness & Wellness program.

Svi hoteli u okviru ovog brenda nalaze se na centralnim gradskim lokacijama, u neposrednoj blizini glavnih znamenitosti i pružaju jedinstveno lokalno iskustvo gostima.

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade predstavlja autentično arhitektonsko zdanje u centru Beograda. Kroz spoj naslijeđa prvog parnog mlina iz 19. vijeka i specifičnog dizajna koji odiše sofisticiranom estetikom, hotel predstavlja glavne simbole Beograda, njegovu kulturu i rijeke u svakom dijelu enterijera za koji je zaslužan prestižni studio Graft iz Berlina.

Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, hotel je nagrađen velikim brojem međunarodnih priznanja za dizajn, očuvanje kulturnog naslijeđa i prestižnu uslugu, a mi vam kroz seriju sjajnih fotografija otkrivamo dio njegove raskošne enterijerske riznice!

 

 

Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade posjeduje 236 soba sa unikatnim namještajem, umjetničke detalje poput oslikanih zidova, djelo studija Strauss & Hillegaart, kao i nove pogodnosti Radisson Collection Sleep & Wellbeing Experiences.

Sa novim imenom na tržištu, pažnja hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade biće usmjerena ka kreiranju novog iskustva za goste, uz servis i sve pogodnosti učešća u programu lojalnosti Radisson Rewards.

Menadžment hotela će pod novim imenom nastaviti da aktivno radi na društveno odgovornim projektima, kao i podršci u umjetnosti, kulturi i sportu. Podsticaće kretivnost svojih zaposlenih, postavljati izazove i razvijati nove, kreativne koncepte sa idejom da gost uvek bude u srcu svega što kompanija radi.

 

 

 

Share This: