Espresso u stripu- zavirite u enterijer kafića koji je osvojio Instagram!

od Imaginarijum 0

Da biste imali kafić koji dobro i uspješno posluje, potrebno je da pored dobre kafe i ljubaznog i uslužnog osoblja imate i inspirativno uređen ambijent koji će na “prvu loptu” oduševiti posjetioce i učiniti da požele da mu se što prije vrate. Upravo ovo je i formula uspjeha novootvorenog seulskog kafea Yeonnam 239-20 čiji se originalno dizajniran enterijer sjajno poigrava sa maštom gostiju čineći da se osjećaju kao da su zakoračili u neki veseli strip ili retro crtani film.

Enterijer ovog šarmantnog kafea smještenog u popularnoj seulskoj četvrti Yeonman-dong predstavlja omaž kultnim korejskim TV emisijama „W“i „Han Hyo-joo“ čija je radnja zasnovana na borbi likova iz stvarnog svijeta i svijeta fantazije koja se odvija na web-u. Boravak u  ovom inspirativnom objektu za druženje, rad i uživanje stvara genijalnu 2D optičku iluziju u crno-bijelom koloritu, koji je, kako bi stripski efekat bio potpun, prisutan i na detaljima poput šoljica, posuđa i pribora za jelo.

https://www.instagram.com/p/BkxcnIzDgSp/?utm_source=ig_embed

Ukoliko uživate u egzotičnim putovanjima, možda je sada pravi trenutak  da započnete planiranje južnokorejske avanture u okviru koje biste posjetili i ovo veselo i ekstravagantno mesto koje zrači posebnim šarmom savremene južnokorejske svakodnevnice!

 

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BmpczBmAroA/?taken-by=ynd239.20_cafe

Ana Končar

Foto: Yeonnam 239-20

 

 

 

 

Share This: