Inovativni Reebok grudnjak za sve fitness djevojke

od Imaginarijum 0

Prvi sportski grudnjak nastao je prije 40 godina kao potreba žena u sportu. Međutim, u odnosu na 70-te godine prošlog vijeka, mnogo toga se promijenilo. Istraživanja kažu da danas čak 50 odsto žena osjeća bol u grudima dok trenira jer nema adekvatan sportski grudnjak, 70 odsto njih bira pogrešnu veličinu grudnjaka, a 20 odsto izbjegava trening zato što nema kvalitetnu opremu. Osluškujući potrebe potrošača, Reebok je odlučio da stvori potpuno novi proizvod, PureMove Bra, proizveden jedinstvenom Motion Sense tehnologijom.

Tajna ove tehnologije ogleda se u specifičnoj vrsti tečnosti, koju između ostalog, koristi i NASA za pravljenje svemirskih odijela. STF (Sheer-thickening fluid) tečnost omogućava da se tkanina prilagođava intenzitetu kretanja i obliku tijela. Prilikom intenzivnih treninga i jakih pokreta grudnjak će se manje rastezati i ostati čvrst, a tokom odmora i aktivnosti slabijeg intenziteta on će pružiti potrebnu udobnost i laganiju podršku. PureMove predstavlja tehnološki unaprijeđen sportski grudnjak, namijenjen svim sportskim aktivnostima, koji savršeno odgovara i adaptira se različitim pokretima pružajući ženama neophodnu potporu i kontrolu.

“Ponosni smo na naš nov proizvod jer poboljšava jedan od najvažnijih fitnes aspekata za žene. Kroz saradnju sa Delaware Univerzitetom testirali smo pokrete tijela, služeći se metodom biomehaničke analize da bismo što bolje shvatili kako grudnjak reaguje na različite aktivnosti. U tom procesu smo prvi put koristili čak 54 senzora pokreta i podatke koje smo dobili iskoristili za razvoj vrhunskog PureMove grudnjaka”, objasnila je Barbara Ebersberger, dizajnerka odjeće za Reebok, u sektoru za inovacije.

Krajnji rezultat je lagan osjećaj na koži, a neke od ključnih prednosti ovog najnovijeg sportskog grudnjaka i posebne MotionSense tehnologije tkanja su:

  • Performanse hlađenja: Prorezi na prednjoj i zadnjoj strani omogućavaju koži da diše i pružaju udobnost u svakoj situaciji
  • Prirodni oblik: Oblikovana prednja strana i precizno siječene ivice omogućavaju savršeno prijanjane i slobodno kretanje
  • Minimalna konstrukcija: Napravljen od sedam jedinstvenih djelova tkanine koje omogućavaju potpuno prijanjanje koži

O nastanku PureMove grudnjaka možete saznati više na linku, dok ostale modele sportskih grudnjaka iz Hero Brakolekcije za jesen/zimu 2018 možete da potražite u zaničnim Reebok radnjama.

 

 

 

Share This: