Žurka može da počne- otkrijte neočekivano glamuroznu Mango Party kolekciju!

od Imaginarijum 0

Zašto ove sezone ne biste dozvolili sebi malo ekstravagancije? Prošetajte svog  ljubimca u visokim potpeticama, kreirajte glamurozni autfit za odlazak do supermarketa, neka vaša odjevna kombinacija za odlazak na jutarnju kafu nedjeljom izgleda tako da je bez problema možete prošetati crvenim tepihom!

“Uvijek je pravo vrijeme da budete skockani”, poruka je nove Mango kolekcije i prateće kampanje španskog highstreet brenda čija su zaštitna lica mlade zvezde modelinga Cara Taylor, Lineisy Montero,Julian Schneider i Hamid Onifade.

Štras, šljokice, pliš i svjetlucavi materijali savršeni su detalji za zimska slavlja, a kada se primijene na vrhunskim MANGO aksesoarima poput torbi metalik sandala i oversize nakita, budite sigurni da je sve spremno za nezaboravan noćni provod!

Budite drugačiji, zasijajte u pravom smislu riječi i istaknite se autentičnim stilom koji prkosi konvencijama! Pred vama je Mangova PARTY kampanja nastala u Madridu čije fantastčne kadrove potpisuje legenda modne fotografije Dan Martensen.

Odabrane modele iz PARTY kolekcije možete kupiti u MANGO radnji u Delta citiju u Podgorici.

 

Foto: Dan Martensen

 

 

Share This: