Mini bar na božićnom drvcetu? Mi smo za!

od Imaginarijum 0

Ho ho ho- pravo je vrijeme da se pozdravite sa klasičnim kuglicama na novogodišnjoj jelci i ove praznične sezone šansu date napitku za zabavu i radost- njegovom Veličanstvu džinu!

Bilo da u magiji ovog alkoholnog pića uživate u solo verziji ili u kombinaciji sa osvježavajućom, reskom notom tonika, vjerujemo da će vas potpuno oduševiti ideja londonskog spirit brenda Sippsmith da ovo kultno piće od kleke pretvori u božićne ukrase, iskoristivši za ovu namjenu specijalno izrađene mini verzije džin boca.

Onako kako su posljednjih nekoliko sezona slatki aromatični medenjaci krasili neka od najljepših božićnih stabala na Instagramu, tako su ove šarmantne limited edition bočice ispunjene 40% alkoholnim pićem pokazale, ne samo kao maštovit i originalni ukras već i kao istinski vijesnik sjajne zabave i fantastičnog prazničnog raspoloženja sa kojim želimo da započnemo 2019.
I zato ne oklevajte: neka predstojeći doček Nove godine bude prilika za nezaboravnu kućnu zabavu u vašoj organizaciji, u kojoj ćete svojim dragim gostima osim dobre atmosfere prirediti i dodatno iznenađenje: nesvakidašnji mini bar smješten na vrhu zimzelenih grančica!

 

 

Share This: